Vloggerul „Colo” a fost reținut de polițiștii bucureșteni

0
1485
FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Vloggerul Colo, pe numele său real Alexandru Bălan, urmărit pe Youtube de peste 850.000 de persoane, majoritatea copii, a fost reținut, marți seară, de polițiști, pentru 24 de ore.

Alexandru Bălan a intrat în atenția publică și a oamenilor legii după ce a instigat la hărțuire sexuală împotriva adolescentelor, într-un filmuleț postat pe contul său de Youtube.

Vloggerul Colo a fost audiat ai bine de trei ore de polițiștii din cadrul Secției 9 de Poliție București. La ieșirea din secție, după audieri, tânărul în vârstă de 28 de ani nu a avut nicio reacție, doar a ridicat privirea din pământ și s-a uitat spre jurnaliști.

Acesta povestea în unul dintre clipurile postate pe Youtube, în limbaj explicit, cum ar proceda cu o minoră de 16 ani.

„Astăzi am văzut o fată, cred că avea 16 ani, i-am văzut toată …. Sincer vă spun mi-a plăcut, de ce să mănânc … Dar aia merită … Adică la modul .., să o …, să îi zici o .., să îi dai …, să o … eu am nişte fetişuri mai ciudate”, spunea vloggerul Colo în clipul său.

După ce reacția lui a creat un val de indignare, vloggerul a revenit cu un nou clip în care și-a cerut scuze.

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. În ultima perioadă, pe Facebook, a izbucnit aşa un mare scandal şi am fost implicat în el de către mai mulţi influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie, şi vreau să-mi cer scuze faţă de ei personal, în primul rând, pentru că acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani, îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.

Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut de mama mea, care mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt împreună cu o fată de 6 ani de zile, Alexandra este iubita mea şi o iubesc ca pe ochii din cap.

Niciodată nu am ridicat mâna la ea şi nu sunt de acord cu violenţa asta faţă de femei sau de către orice fel de alte lucruri. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc în mod oficial pe cineva. Chiar şi neoficial.

E de mult timp acest videoclip cu mine pe internet şi vă spun sincer că nu aveam cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate, nu aveam acest număr de abonaţi, nu ştiam că mă adresez unui public atât de fraged.

Luam totul la derâdere şi la mişto pentru că mereu am făcut un show de entertainment, n-am avut ca scop niciodată să jignesc pe nimeni, n-am avut ca scop să ajung public în faţa voastră şi să-mi cer scuze”, a declarat Alexandru Bălan, cunoscut pe Youtube drept Colo.

După audieri, acesta ar urma să fie trimis în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here