Un cercetător spune că există o boală modernă: „Alergia la wireless”

0
1419
FOTO: Engin_Akyurt/Pixabay.com
FOTO: Engin_Akyurt/Pixabay.com

Un cercetător canadian atrage atenția cu privire la o „boală” nestudiată până acum, electro-hipersensibilitatea. Potrivit specialiștilor, această afecțiune perturbă activitatea cardiacă, dă migrene, crize hipertensive sau sufocare.

Cercetătorul Magda Havas, de la Trent University Peterborough, studiază de aproape 20 de ani efectele undelor electromagnetice asupra organismului. Aceasta spune că radiațiile telefonului mobil ne distrug celulele roșii din sânge.

De asemenea, cercetătorul Havas mai spune și că zonele urbane foarte dezvoltate sunt învăluite într-o „ceață electrică”, iar în următorii ani ar putea apărea o „explozie” a numărului de persoane alergice la microunde, rețele Wi-Fi sau de telefoanie mobilă.

„Apar dureri de cap, insomnii, probleme de memorie, de concentrare, depresie, anxietate, dar și dureri în anumite puncte ale corpului”, susține Magda Havas.

În această privință, oamenii de știință părerile împărțite. Sunt unii care susțin cu tărie că nu există niciun pericol și alții care spun că ar putea exista o amenințare din cauza creșterii rețelelor wireless. Cu toate acestea, până acum nu a fost demonstrat clar că organismul ar putea fi afectat de aceste rețele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here