TP-LINK anunță cel mai puternic router wireless

0
1458
TP-LINK Archer C3200
TP-LINK Archer C3200

TP-LINK, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, prezintă cel mai puternic router din portofoliul său, Archer C3200, în cadrul celui mai important eveniment de gaming din România, Dreamhack, ediția din Cluj-Napoca, la care este partener tehnic pentru a treia ediție consecutivă. Routerul AC3200 wireless Gigabit creează trei benzi separate, una de 2,4GHz și alte două de 5GHz, fiecare asigurând viteze de transfer de 600Mbps, respectiv 2x1300Mbps, pentru conectarea simultană a cât mai multor dispozitive la un nivel de performanță de neegalat.

Tehnologia încorporată Smart Connect permite dispozitivelor conectate atingerea performanței maxime, alocându-le benzile optime. Astfel, traficul este echilibrat între cele trei rețele, evitând congestionarea, reducerea performanței sau căderea conexiunii. Cu o viteză combinată de 3200 Mbps pe cele trei benzi Wi-Fi, Archer C3200 permite utilizatorului să se joace online și să facă streaming-uri 4K Ultra HD pe multiple dispozitive, fără lag.

Totodată, cele șase antene externe, din care trei dual band – de 2,4GHz și 5GHz – și trei dedicate exclusiv benzii de 5GHz îmbunătățesc raza de acoperire, dar și stabilitatea semnalului. Cu ajutorul tehnologiei beamforming, routerul trimite semnalul direct către dispozitive, pentru conexiuni mai puternice și mai stabile.

Routerul se bazează pe o arhitectură Broadcom XStream cu procesor dual-core tactat la 1GHz și două procesoare secundare pentru a gestiona conexiuni simultane fără întreruperi. Dispune de două porturi USB,unul 3.0 și unul 2.0, pentru partajarea rapidă de fișiere, muzică și clipuri video în rețea. Totodată are patru porturi Ethernet Gigabit pentru viteze de 10 ori mai mari față de Fast Ethernet, pentru conectarea de console de joc, PC-uri și smart TV-uri.

Interfața intuitivă permite instalarea în doar câteva minute a routerului, inclusiv de pe telefon cu ajutorul aplicației Tether App, care permite, de asemenea, administrarea rețelei, setarea funcției „Control Parental” sau media sharing, de pe orice dispozitiv Android sau iOS. Nu în ultimul rând, routerul oferă opțiuni avansate de securizare a rețelelor prin criptarea WPA/WPA2.

Routerul Archer C3200 va fi disponibil în magazinele din România din primul trimestru al anului viitor, la prețuri începând de la 1099 de lei.

Pe lângă prezentarea routerulului Archer C3200, în cadrul Dreamhack Cluj Napoca 2015, TP-LINK România va organiza la standul său turnee de HearthStone și League of Legends 1v1 cu premii, meciuri demonstrative de LoL cu invitați surpriză din categoria gamerilor profesioniști și concurs de Cosplay. Nu în ultimul rând, TP-LINK România va participa la PGL Adventure. Gazda evenimentelor de gaming va fi Lucian Dinescu aka IceMan Lucky. Dreamhack Cluj-Napoca se derulează în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here