TP-Link a lansat noua generație de routere Archer C5

0
2006

TP-Link prezintă la East European Comic Con noua generație de routere Archer C5, un router dual-band, care oferă o acoperire mare și o performanță ridicată pentru orice buget.

Tehnologia dual-band, cu performanțe wireless de până la 1.2Gbps, 300Mbps pe banda de 2.4GHz și 867Mbps pe banda de 5GHz permite streaming HD fără întreruperi, iar jocurile online și alte aplicații care au nevoie de o bandă de date mare vor funcționa de acum, fără probleme.

De asemenea, conexiunea Gigabit și cele 4 antene externe, cu tehnologie avansată, oferă performanțe maxime și o acoperire optimă, în fiecare colț al casei sau al biroului, ceea ce va permite dispozitivelor să se conecteze și să acceseze internetul de oriunde.

Archer C5 are integrat un port USB 2.0 cu suport pentru modem 3G/4G, astfel încât, conexiunea internet să fie continuă. În plus, acesta include 5 porturi Full Gigabit, 1 port WAN 1000Mbps și 4 porturi LAN 1000Mbps pentru viteze de transfer ultra-rapide.

Acesta include și funcția de control parental și securitate avansată, funcție care oferă părinților posibilitatea de a controla site-urile care pot fi accesate de copii și prin care pot limita timpul pe care copiii îl petrec online.

În câteva linii, iată avantajele principale ale Archer C5:

  • Conexiuni Gigabit, acoperire completă și stabilitate garantată: Archer C5 asigură o acoperire completă și minimizarea interferențelor prin poziționarea inteligentă a celor 4 antene cu tehnologie avansată, care crește sensibilitatea de recepție
  • Internet fără întreruperi, oricând ai nevoie: Archer C5 oferă un backup în caz de orice, portul USB suportă modemuri USB 3G/4G pentru a asigura conexiunea la internet chiar și dacă nu există internet prin cablu.
  • Port USB pentru tot ce ai nevoie: Archer C5 include pe lângă suportul pentru modemuri USB 3G/4G, funcția de Media Server, suport Samba (Storage) și server FTP pentru a dispune de acces securizat la fișierele tale, de oriunde.
  • Control parental, securitate și funcții avansate: Archer C5 oferă și funcția server VPN (OpenVPN / PPTP), asigură până la 8 rețele Wi-Fi diferite simultan și management securizat local și de la distanță (https). Controlul parental este ușor de utilizat, configurabil în funcție de ore și/sau terminale. De asemenea, se poate prioritiza lățimea de bandă pentru dispozitive, astfel încât conexiunile să fie stabile și fluide.
  • Beneficiază de 3 ani garanție și suport tehnic gratuit

„Anul acesta am lansat Archer C5, un router TP-Link versatil, stabil și rapid, pentru conexiuni fără întreruperi care se adresează tuturor tipurilor de utilizatori, atât celor care îl utilizează acasă în sesiuni de gaming, cât și companiilor/ISPurilor.

Archer C5 vine în dotarea standard cu funcții foarte utile celor de acasă dar și companiilor care au sedii în locuri diferite și doresc interconectarea acestora, sau chiar pentru ISP-urile de mici dimensiuni care doresc funcții personalizate și specializate pentru un management de la distanță facil sau pentru furnizarea mai multor servicii simultan”, a spus Simona Nijnic, Senior Distribution Channel Manager TP-Link România.

Archer C5 a fost lansat oficial de TP-Link în cadrul East European Comic Con. Produsul poate fi văzut la standul TP-Link de la East European Comic Con, pavilion B1, Romexpo. Acesta este disponibil pe piață în oferta partenerilor începând cu luna mai la un preț de aproximativ 239,99 RON (TVA inclus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here