Topul celor mai ciudate rețele de socializare online

0
1994
FOTO: myfreeimplants.com
FOTO: myfreeimplants.com

Cei care s-au plictisit de cele mai populare rețele de socializare online pot căuta alte site-uri în care își pot regăsi și pasiunile. Așa au apărut rețelele de socializare destinate celor care au animale de companie, pentru mustăcioși sau site-ul femeilor care caută un „sponsor” pentru a-și mări bustul. Iată patru dintre cele mai bizare rețele de socializare online:

Date My Pet. E dragoste mare după prima întâlnire. Totul e perfect, însă ai uitat să o întrebi dacă îi plac animalele de companie. Ce te faci dacă nu-i plac cei doi câini ai tăi? Rețeaua de socializare datemypet.com îți rezolvă această dilemă.

Acest site este special destinat celor care au animale de companie sau care au în plan să-și facă un prieten dintre necuvântătoare. Nu va mai fi nicio emoție atunci când o vei aduce pentru prima data pe viitoarea ta prietenă și îi vei face cunoștință cu Spike și Boris, cei doi pitbuli ai tăi.

My Free Implants. O operație de mărire a sânilor nu e chiar ieftină. De aceea a apărut această rețea de socializare. Mai exact, prin acest site se pot oferi donații femeilor care vor să-și facă o astfel de operație estetică.

Utilizatorul, în cazul aceste o femeie, își face un profil și își spune motivul pentru care vrea să-și facă o operație de mărire a bustului. „Donatorii”, cealaltă categorie de utilizatori ai rețelei, dau bani celor mai convingătoare povești.

Rețeaua de socializare dă de înțeles că „donatorii” se pot întâlni cu „pacientele”. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, chiar și după investiții de câteva mii de euro, site-ul garantează „o prietenie pe viață”.

Stache Passions. Mustăcioșii și iubitoarele de mustăcioși au un site unde pot socializa. Site-ul spune că aici poți afla totul despre mustața creion, cum să o întreții pe cea potcoavă și să o tai pe cea ghidon și dacă se mai poartă cea imperială.

Startrekdating. Această rețea de socializare este destinată pasionaților de SF. Aici faceți cunoștință cu viitoarea prințesă Borg sau cu cel care are calitățile androidului Data.

La fel care orice rețea de socializare, puteți căuta după numele profilului și să purtați conversații pe un chat. O eventuală nuntă va fi organizată pe nava Enterprise, iar naș va fi Jean-Luc Picard.

FOTO: myfreeimplants.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here