Top aplicații de smartphone care te ajută la jogging

0
1371

Cei care vor să-și monitorizeze sau să-și îmbunătățească performanțele sportive au la dispoziție mai multe aplicații pentru smartphone. Iată care sunt o parte dintre cele mai populare aplicații pentru alergat:

RunKeeper. Este una dintre cele mai populare aplicații de acest gen, atât pe smartphone-urile cu sistem de operare Android, cât și pe iPhone. Pentru o aplicație gratuită are o sumedenie de funcții pe care le poți folosi. Îți monitorizează reprizele de jogging sau plimbările pe bicicletă. De asemenea, îți dă rapoarte și îți spune cât de bune sunt performanțele tale și la ce capitole trebuie să insiști mai mult.

Endomondo. Pune mare accent pe zona de socializare online. Astfel, toate rezultatele tale sportive le poți împărtăși prietenilor sau celorlalți care folosesc aplicația. Îți înregistrează timpul în care ai alergat, distanța și viteza. De asemenea, îți poți crea rute pe care urmează să alergi și să setezi un anumit record de timp pe care vrei să-l depășești. Ai și un antrenor care îți dă sfaturi în căști în timp ce alergi.

Zombies, Run! Dacă nu alergi atât de repede cum ți-ai setat aplicația înainte de a începe traseul, s-ar putea să fii prins de un zombie. Atunci când ritmul tău de alergare scade, o voce îți va spune în căști că s-a apropiat de tine un zombie și trebuie să accelerezi ca să nu fii prins. E un fel de antrenor care folosește monștri ca să te motiveze. Se pare că la unii funcționează, având în vedere popularitate pe care o are în magazinele virtuale de aplicații pentru Android și iPhone.

Nike+ Run. Asemănătoarea cu celelate aplicație, aceasta îți oferă posibilitate să consulți istoricul traseelor pe care le-ai făcut sau performanțele de-a lungul timpului. De asemenea, îți poate calcula și performanțele sportive pe care le ai în funcție de vremea de afară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here