TOP 9 aplicații pentru fotografii reușite

0
1947

Cei care doresc să-și editeze fotografiile făcute cu smartphone-ul au la dispoziție mii de aplicații pe care le pot folosi. Iată care sunt cele mai populare dintre acestea și ce pot face pentru pozele voastre:

Photoshop Express. Poți tăia fotografiile, să modifici lumnozitatea sau intensitatea culorile. Însă nu vă așteptați la toate aplicațiile Photoshop-ului de pe un PC, ci doar la cele elementare.

FX Photo Studio. Pe lângă ustensilele de decupat, redimensionat sau corectarea culorilor, aplicația are și aproximativ 200 de efecte pentru pozele tale.

Color Splash. Această aplicație face poza ta alb-negru, iar printr-o setare poți face ca o parte dintre obiecte să apară colorate.

PicsArt. Pentru fotografiile tale poți alege diferite stiluri, de la aspect vintage, până la culori intense și diverse alte moduri.

Pixlr-o-Matic. Ca și celelalte aplicații de editat fotografii și această are foarte multe efecte pe care le poți aplica pozelor tale făcute cu smartphone-ul.

Paper Camera. Este o aplicație utilă celor care sunt fani ai benzilor desenate. Ai la dispoziție mai multe stiluri presetate prin care poți transforma orice poză de pe smartphone într-o imagine din benzi desenate.

Pro HDR. E utilă pentru cei care nu au pe smartphone și funcția de panoramare. Fotografiază mai multe cadre, apoi această aplicație le combină și oferă panorama dorită.

Cam Scanner. Funcționează exact ca un scanner. Pur și simplu fotografiezi documentul respectiv, apoi tai imaginea la dimensiunile potrivite, iar acest soft o prelucrează astfel încât să fie cât mai apropiată de original.

Photo Effects. Are peste 1.000 de efecte pe care le poți aplica fotografiilor. De asemenea, ai și mai multe setări prin care poți corecta și edita pozele.

FOTO: sidkid/Flickr (creative commons)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here