TOP 7. Aplicații care te ajută în bucătărie

0
1607

Cei care vor să aibă rețetele cât mai la îndemână pot apela la magazinele virtuale de aplicații. Pentru smartphone-uri și tablete sunt sute de aplicații care te pot ajuta în bucătărie, să te îndrume și să-ți dea toate detaliile pentru ca mâncarea să-ți iasă ca la carte. Iată o parte dintre cele mai populare la noi:

BigOven. Are peste 350.000 de rețete din întreaga lume. De asemenea, îți poți integra și rețeaua de socializare și îți poți salva rețetele prietenilor sau le poți împrătăși pe ale tale. Mai nou te ajută să-ți ții evidența atunci când mergi să cumperi ingredientele.

Bucătăria chinezească. Este o aplicație care are o selecție de rețete din bucătăria tradițională chineză. Îți spune inclusiv gradul de dificultate al rețetei.

Epicurious. Este una dintre cele mai populare aplicații de rețete pentru smartphone-uri și tablete. Are peste 30.000 de feluri de mâncare, toate cu fotografii demonstrative.

Rețete de bucătari. Este o altă aplicație românească care te ajută cu o sumedenie de rețete atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Rețetele sunt împărțite pe categorii.

Bucătăria românească. După cum îi spune și numele, această aplicație are rețete din bucătăria autohtonă. Sunt mai multe tipuri de preparate, de la cele exclusiv cu legume, până la cele de carne. De asemenea, sunt și foarte multe deserturi pe care le puteți prepara.

Rețete culinare. Găsești tot felul de rețete românești și cele mai populare din bucătăria internațională.

Rețete BDA. Găsești de la aperitive, salate, gustări sau garnituri până la supe, ciorbe și sute de deserturi din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here