TOP 5 smartphone-uri sub 500 de lei

0
1945
Telefon mobil Huawei Y625
Telefon mobil Huawei Y625

Smartphone Huawei Y625. „Este conceput cu o textură fină și adaptată pentru ca dispozitivul să fie adecvat și compact, făcându-l confortabil și ușor de utilizat”, se spune în prezentarea telefonului. Acest smartphone Huawei, cu sistem de operare Android KitKat, are un procesor quad core de 1200 MHz, un model Qualcomm MSM8212.

Display-ul este de 5 inci. Camera foto principală este de 8 megapixeli, iar cea secundară este de 2 megapixeli. Bateria este de 2.000 mAh. Mai multe detalii despre acest smartphone Huawei, care costă sub 500 de lei, găsiți la ACEST LINK.

Smartphone Acer Liquid Z520
Acer Liquid Z520

Smartphone Acer Liquid Z520. „Este conceput pentru a face conectarea mai ușoară. Unele telefoane sunt concepute pentru a lucra pentru tine. Sunt incluse noi comenzi vocale pentru camerele de 8 MP, respectiv 2 MP, care vă oferă o multitudine de opțiuni de control.

Display-ul de 5 inci oferă o imagine naturală, în timp ce procesorul quad-core de 1.3 GHz asigură o performanță de neegalat”, se spune în prezentarea smartphone-ului.

Memoria RAM a telefonului este de 1GB, are o memorie internă de 8GB și suportă un card microSD de până la 32GB. Bateria are o capacitate de 2000 mAh. Mai multe detalii despre smartphone-ul Acer Liquid Z520 găsiți la ACEST LINK.

LG Joy H220
LG Joy H220

Smartphone LG Joy H220. „Chiar și în întuneric poți face selfie-uri mult mai clare cu ajutorul luminozității ecranului”, se arată în prezentarea smartphone-ului, care are o cameră de 5 megapixeli.

Smartphone-ul, care funcționează cu sistemul de operare Android KitKat, are un procesor dual-core de 1,2 GHz, Qualcomm. Memoria RAM este de 512MB, o memorie internă de 4GB și suportă un card microSD de până la 32GB. Mai multe detalii despre acest smartphone de la LG găsiți la ACEST LINK.

Smartphone-ul HTC Desire 320. Rulează cu Android, are un procesor quad core și are o cameră de 5 megapixeli. HTC Desire 320 are și funcția HTC BlinkFeed pentru știri și evenimente. Poți urmări actualizările personalizate ce ajung direct la tine, îmbinând conținuturi de pe site-urile tale preferate de știri și social media, într-un flux ușor de utilizat pe ecranul de pornire. Cu modul Offline Reading poți ține pasul cu cele mai recente articole. Descarci și adaugi articole în lista personalizată de lectură atunci când ești conectat la Wi-Fi, pentru a le accesa și a te bucura de ele mai târziu, perfect pentru cei cărora le place să citească atunci când sunt mereu în mișcare. Mai multe detalii despre acest smartphone puteți afla de la ACEST LINK.

Philips S388
Philips S388

Smartphone-ul Philips S388. Are un display de 4,5 inci, un procesor quad core de 1,3GHz și funcționează cu sistemul de operare Android 4.2.

„Telefonul mobil Philips vine cu o curbă exclusivă de 63 de grade la ambele capete, care va revoluționa modul în care îl țineți în mână. Reușeste să fie atât elegant, cât și ergonomic pentru a vă satisface gustul pentru calitate și estetică.

Designul lui finuț constă dintr-un ecran mare, ce are dimensiunea perfectă pentru mâna dumneavoastră, și un difuzor la partea inferioară, care asigură un volum optim atunci când vorbiți”, se spune în prezentarea telefonului.

Mai multe detalii despre acest smartphone găsiți la ACEST LINK.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here