TOP 5. Aplicații care îți spun cum va fi vremea

0
1518

Vremea din ultimele zile a amețit termometrele și garderoba. Însă și mai grav este să fii total nepregătit, să nu știi cum să-ți potrivește hainele cu vremea de a doua zi. Iată un top al celor mai populare aplicații de smartphone, care vă dau informațiile meteo în timp real:

Accuweather. Folosește datele meteorologice ale portalului cu același nume. Poți afla prognoza pe ore și primește sfaturi dacă e o temperatură bună pentru alergat sau te poți plimba prin parc în ziua respectivă.

Yahoo! Meteo. Prognozele meteo în timp real sunt însoțite de fotografii ale locației în funcție de starea vremii. Ai prognoza meteo pe 5 zile, iar informațiile detaliate pentru ziua curentă devin vizibile prin simpla rotire a telefonului. Puteți salva până la 10 locații și să navigați între ele cu o simplă mișcare de glisare orizontală. Informațiile pot fi partajete pe Facebook, Twitter sau e-mail.

Vremea. Ca sursă de date este folosită aplicația Weather Underground. Suportă geopoziționare și îți dă informații meteorologice în funcție de locul în care te afli. Îți spune prognoza meteo pe ore și săptămâni.

The Weather Channel. Prognozele sunt făcute până la 10 zile. Primești pe smartphone informații meteorologice în funcție de locul în care te afli. Folosește ca sursă weather.com, iar potrivit prezentării, la prognoze lucrează aproximativ 200 de meteorologi. Poți urmări cum este vremea în timp real în mai multe orașe.

Weather Live. Îți oferă în timp real, pe ecranul smartphone-ului, informații meteo legate de umiditatea aerului, viteza vântului, când răsare sau apune soarele în orice oraș al lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here