Se schimbă butonul „Like” pe Facebook. Când apar noile butoane

0
1569
Butonul de „Like” se va schimba

Încă din toamna anului trecut, Mark Zuckerberg a anuțat pe contul său de Facebook că cea mai mare rețea de socializare va face câteva modificări semnificative în ceea ce privește butonul de „Like”.

Teste se fac de mai mult timp, iar potrivit celor de la Bloomberg, Facebook va introduce noile butoane în următoarele săptămâni.

În scurt timp, butonul de „Like” va avea alternative precum „Love”, „Haha”, „Yay”, „Wow”, „Sad” sau „Angry”. Deocamdată nu este clar ce denumiri vor avea aceste butoane și în limba română.

„Butonul „Like” este o parte importantă a Facebook-ului. Miliarde de „Like-uri” sunt date în fiecare zi. De mai mulți ani utilizatorii ne cer să introducem și un buton „Dislike”.

De multe ori vrei să-ți exprimi empatia. Sunt momente în care butonul „Like” nu te ajută să-ți exprimi cu adevărat starea față de un anumit lucru. Butonul „Reactions” vă dă ocazia să vă exprimați „dragostea”, „umorul” și „supărarea”. Nu e un buton „Dislike”, însă vă oferă posibilitatea să vă exprimați mai ușor tristețea și empatia sau bucuria și apropierea.

Puteți să vă exprimați aceste reacții printr-o apăsare lungă pe butonul „Like”, explică Mark Zuckerberg, în urmă cu ceva timp.

Acestea sunt noile expresii care vor însoți butonul de „LIKE”
Acestea sunt noile expresii care vor însoți butonul de „LIKE”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here