S-a lansat un nou telefon românesc. Se oferă și o garanție pentru ecran spart

0
1653
Evolio
Evolio

Evolio, unul dintre principalii jucători de pe piaţa IT&C din România, anunţă lansarea noului smartphone X5, cu procesor Octa Core și conexiune de mare viteză 4G.

X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB. Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5 inci și o grosime de doar 8 mm.

Telefonul beneficiază de două camere foto ce redau culori naturale, cea principală, de 13MP, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru selfie-uri.

Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 beneficiază de conversie digital – analog, în timp real,  ce conferă o calitate superioară a sunetului. În același timp, sistemul extinde gama sunetelor de frecvență joasă.

„X5 este smartphone-ul ce include caracteristici apreciate de toți utilizatorii: viteză mare, cameră performantă și sunet impecabil, la un preț sub 1.000 lei. În plus, telefonul beneficiază de garanție pentru ecran spart, serviciu oferit începând cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra căruia ne vom concentra atenția în perioada următoare. În 2016 ne-am propus să vindem peste 200.000 de smartphone-uri”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis.

Smartphone-ul este comercializat în rețelele de specialitate începând cu data de 3 decembrie la prețul recomandat de 999.9 lei. Versiunea de culoare gri închis va fi disponibilă din ianuarie 2016.

Evolio, unul dintre cele mai importante branduri de pe piaţa de IT&C din România, este distribuit de către compania Televoice România. Sub brandul Evolio, compania produce şi distribuie o gamă de produse de înaltă tehnologie la un preţ accesibil, precum smartphones, tablete, eBook readere, notebookuri, echipamente GPS, camere video, smartwatches etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here