O româncă e cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume

0
429
Sursa foto: Ana Dumbravă/Facebook
Sursa foto: Ana Dumbravă/Facebook

Ana Dumbravă, din Rădăuți, a obținut titlul de cea mai bună jucătoare de Counter Strike:Global Offensive din lume. Ea este, de asemenea, membru al celei mai bune echipe feminine. Premiile au fost acordate în cadrul unei gale desfășurate la finele săptămânii trecute, în Stockholm, Suedia, anunță hltv.org.

Ana are 23 de ani și este jucătoare profesionistă de CS:GO din 2015, perioadă în care a reușit să câștige din premii puțin peste 30 de mii de euro, după cum precizează într-un interviu acordat Institutului Goethe.

„Muncitoare, optimistă și tenace, Ana este un exemplu al modului în care femeile pot prospera în industria jocurilor de noroc dacă își doresc cu adevărat acest lucru”, este caracterizată în interviu.

Ana afirmă că la începutul carierei sale nu era foarte talentată la acest joc, dar prin muncă și perseverență a reușit să devină campioană internațională la „Girl Gamer Festival” Dubai în 2020 și să câștige unele dintre cele mai mari turnee Counter Strike din lume în 2022: cele organizate în Dallas și Valencia. În acest timp, Ana a reușit să devină cunoscută nu numai în România, dar și în întreaga lume.

„De mică am fost fascinată de jocurile video. Cariera mea de jucător profesionist a început în 2014-2015 când am participat la diverse campionate din țara noastră. După succese, am avut ocazia să joc în afara României, să particip la campionate internaționale și să urmez o carieră de jucător profesionist.

În cele din urmă, în 2020, am reușit să câștig campionatul internațional al „Girl Gamer Festival” din Dubai. Totul a fost culminat prin câștigarea turneelor ​​care au avut loc anul acesta la Dallas și Valencia – practic cele mai importante turnee Counter Strike din lume”, spune tânăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here