Mașina de spălat care încape în buzunar. Cum speli haine sau legume cu ultrasunete|VIDEO

0
2579
FOTO: sonicsoak.com
FOTO: sonicsoak.com

Există o alternativă la mașina de spălat. E un gadget mic, încape într-un buzunar și îl poți lua cu tine oriunde. Sonic Soak este un aparat care folosește ultrasunetele pentru a îndepărta murdăriile de pe o sumedenie de lucruri. De exemplu, poate îndepărta murdăria și petele de pe haine, jucării, ochelari sau bijuterii, dar și pământul de pe legume.

De asemenea, potrivit celor care au proiectat aparatul, consumă mult mai puțină energie și apă decât o mașină de spălat și prin urmare, cei care îl vor folosi vor avea grijă de mediu.

Proiectul Sonic Soak a reușit să strângă echivalentul a 1 milion de euro în Japonia și în jur de 4 milioane de euro pe Indiegogo, prin crowfunding.

Cum funcționează acest mic aparat pentru a curăța hainele și obiectele? Pe înțelesul tuturor, micul aparat, capabil să producă 50.000 de vibrații ultrasonice pe secundă, se introduce în apă și generează „bule de cavitație microscopică”.

Bulele implodează și creează o imensă presiune și imediat sunt îndepărtați contaminanții, adică murdăria. Producătorii spun că Sonic Soak este singurul dispozitiv care poate curăța, practic, orice poate intra într-un recipient cu apă. „Nu există încă un dispozitiv care să curățe pardoseala cu ultrasunete, dar sperăm în curând”, mai spune creatorii micului gadget.

Reprezentanții Sonic Soak mai spun în prezentarea lor că acest aparat de curățare cu ultrasunete este capabil să distrugă „99,99%” din viruși și bacterii care contaminează obiectele introduse în apă.

„Sonic Soak este un dispozitiv care va revoluționa modul în care spălăm și igienizăm în fiecare zi cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete. Undele ultrasonice generate de Sonic Soak reușesc să curățe la nivel microscopic”, mai spun dezvoltatorii gadgetului.

Prețul pornește de la 149 de dolari americani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here