LG pregătește un telefon cu două ecrane. Unul se rotește

0
1407
LG Wing FOTO: etnews.com
LG Wing FOTO: etnews.com

LG lucrează la un smartphone cu două ecrane. Unul dintre ele, cel principal, s-ar putea roti. Din câte se pare, telefonul este gândit în așa fel încât să poți folosi tastatura cât mai ușor, iar ecranul principal să devină un display generos pentru clipuri, imagini, jocuri sau pentru a vizuliza mai bine o conversație.

Telefonul, care ar purta numele de cod „Wing”, potrivit etnews.com, are un ecran principal de 6,8 inci, iar cel secundar va avea 4 inci. Această soluție aleasă este pentru a facilita multitasking-ul.

Noul smartphone ar urma să aibă 5G și un procesor Snapdragon seria 7. De asemenea, ar urma să fie dotat cu o cameră triplă de 64 de megapixeli. Prețul ar urma să fie de aproximativ 800 de dolari.

LG a mai produs astfel de telefoane cu ecrane care se învârt. Este vorba despre modelele LB1500 sau LU1400, modele mai vechi.

Pe piața sunt deja mai multe smartphone-uri cu două ecrane. Doar LG a produs două modele. Este vorba despre G8X și V60. Un altul care se găsește și pe piața din România este Samsung Galaxy Fold, care costă la noi în jur de 8.000 de lei.

LG LU1400, unul dintre telefoanele cu ecran care se rotește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here