Kingston anunță stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare: 2TB

0
1792
Kingstone DataTraveler Ultimate GT
Kingstone DataTraveler Ultimate GT

Kingston a lansat un dispozitiv de stocare USB DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (GT), care dispune de cea mai mare capacitate de stocare din lume. Mai exact, oferă o capacitate de stocare de până la 2TB și o performanță USB 3.0.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de stoca, de exemplu, până la 70 de ore de conținut video 4K. DataTraveler Ultimate GT oferă o calitate superioară într-un design high-end, fiind protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la șocuri.

Dimensiunea compactă le oferă entuziaștilor tech sau utilizatorilor profesionali o soluție portabilă de stocare și transfer al fișierelor de mari dimensiuni, transmit reprezentanții Kingston.

„Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziție o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte ușor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanță a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013.

Prin dublarea capacității, utilizatorii pot stoca și transporta mult mai ușor cantități și mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.

DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil din februarie, cu capacități de stocare de 1TB și 2TB. Dispune de o garanție de 5 ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston.

Specificații tehnice Kingston DataTraveler Ultimate GT:

  • Capacități de stocare: 1TB, 2TB
  • Viteză: USB 3.1 Gen. 13
  • Dimensiuni: 72mm x 26.94mm x 21mm
  • Temperatură de operare: -25°C până la 60°C
  • Temperatură de stocare: -40°C până la 85°C
  • Garanție: 5 ani garanție cu suport tehnic gratuit
  • Compatibil cu: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS v.10.9.x+, Linux v.2.6.x+, Chrome OS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here