Ghiveciul electronic: crește rapid plantele, le udă și le dă lumină

0
1960
Pico
Pico

Pico, un mic ghiveci electronic, ar putea revoluționa modul în care sunt crescute plantele de apartament. Acest mic gadget ar putea fi util atât pentru cei care cresc atât flori și alte plante ornamentale, cât și pentru cei care vor să aibă mirodenii proaspete pentru mâncare.

„Fie că ai visat întotdeauna să ai busuioc proaspăt în bucătărie sau ai vrut să crești iasomie la birou – Pico este lângă să facă toată munca grea în ceea ce privește creșterea lor.

Aveți grijă de plante cu ajutorul lui Pico și asigurați-vă că sunt întotdeauna fericite. Nu e nevoie de experiență în creșterea plantelor, Pico vă ajută să faceți totul cum trebuie.

Creșterea unei plante poate deveni anevoioasă în multe privințe. Însă cu Pico nu trebuie să vă faceți giji în ceea ce privește momentul în care trebuie să le udați sau când trebuie să le dați la lumină”, spun proiectanți Pico.

Ce face mai exact Pico? Este un ghiveci care le dă plantelor lumina și apa de care au nevoie. Apa, de exemplu, se pune o dată la 10 zile, prin urmare nu mai ai grija udatului plantelor și poți merge liniștit în vacanțe.

Micul aparat este și foarte mobil. Se poate, de exemplu, atașa pe un frigider, pe perete sau direct pe fereastră cu ajutorul unui suport. De asemenea, foarte important de spus este că plantele pot crește și în locuri în care nu este lumină. Cu ajutorul unui LED special, PICO oferă plantelor lumina de care au nevoie.

Proiectul Pico a fost postat pe platforma de crowdfunding Kickstarter și a adunat peste 1,4 milioane de dolari. Un astfel de gadget ar costa aproximativ 32 de dolari și ar urma să fie trimis către cei care l-au comandat pe Kickstarter începând de luna aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here