Funcții noi în aplicația WhatsApp

0
2022
FOTO: HeikoAL/Pixabay.com
FOTO: HeikoAL/Pixabay.com

Utilizatorii WhatsApp ar putea face în curând și apeluri atât audio, cât și video și în grup de până la patru persoane.

Noua opțiune din WhatsApp va putea fi activată în timpul apelului. Cel care primește invitația poate să vadă înainte cine sunt persoanele care se află deja în conversație și să decidă dacă se alătură discuției sau nu.

Deocamdată, această opțiune este în fază de teste și este disponibilă doar pentru un număr restrâns de utilizatori care au smartphone-uri ce funcționează cu sistemul de operare Android.

WhatsApp ar putea concura și cu două opțiuni pe care le promovează Apple și Google. Este vorba despre o funcție de plăți mobile între utilizatori. Acest sistem se testează în India și ar fi avut succes, potrivit unor surse apropiate de dezvoltatorii WhatsApp.

Serviciul ar putea concura cu Apple Pay Cash și Google Pay pentru transferuri de bani prin aplicații de mesagerie.

Facebook, compania care deține WhatsApp a implementat un serviciu asemănător în Messenger, însă nu s-a bucurat până acum de prea mare succes.

La jumătatea lunii mai, WhatsApp a mai anunțat câteva funcții noi. Printre altele, aplicația oferă acum posibilitate de a restricționa adăugarea în grup a unor persoane. Mai exact, dacă ați fost într-un grup de pe WhatsApp și ați fost dat afară e posibil să nu mai puteți intra pe viitor.

De asemenea, va mai exista o funcție prin care puteți vedea conversațiile ratate, dar și toate mesajele în care ați fost menționați, precum și o funcție de căutare a persoanelor în grupuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here