Facebook vorbește despre butonul „Dislike”, dar face altul

0
1452

Reprezentanții Facebook, cea mai mare rețea de socializare din lume, au anunțat că lucrează la un nou buton. Potrivit fondatorului și liderului companiei, Mark Zuckerberg, noul buton ar putea intra în teste în curând.

În cadrul unei sesiuni de întrebări-răspunsuri cu public, ce a avut loc în Menlo Park din Silicon Valley, Mark Zuckerberg a fost de un utilizator al rețelei de socializare de ce nu există și butoane de „regret”, „interesant” sau „nu îmi place”.

„Oamenii cer butonul dislike de mai mulți ani, iar azi este o zi specială, pentru că este ziua în care pot spune că lucrăm la acest lucru și suntem aproape să demarăm un test. Nu vrem să creăm doar butonul „nu îmi place”, pentru că nu vrem să transformăm Facebook într-un forum în care oamenii să voteze pro sau contra a ceea ce postează alții”, a spus Mark Zuckerberg.

Șeful Facebook a precizat că cei mai mulți dintre utilizatori vor un buton prin care să-și exprime „empatia” cu anumite evenimente triste, precum decese, care nu sunt chiar potrivite cu butonul „like”.

„E important să le oferim utilizatorilor Facebook și alte opțiuni pe lângă butonul „Like” pentru a-și exprima repede emoțiile sau pentru a-și împărtăși sentimentele față de o postare”, a mai spus Mark Zukerberg.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here