Facebook Messenger va permite ștergerea mesajelor trimise din greșeală

0
1834
FOTO: Digitalpfade/Pixabay.com
FOTO: Digitalpfade/Pixabay.com

Aplicația Messenger de la Facebook ar putea avea în curând o funcție prin care utilizatorii să poată șterge mesaje pe care le-au trimis din greșeală. Potrivit Mashable, această opțiune ar putea fi valabilă pentru 10 minute de la trimiterea unui mesaj.

„Poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau un mesaj în căsuța greșită de chat. Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii”, transmite Facebook.

Opțiunea de ștergere a fost introdusă și pe WhatsApp, anul trecut. Inițial, utilizatorii puteau șterge mesajele pe care le-au trimis din greșeală în 6 minute, însă în noua versiune timpul a fost extins la 8 minute și 16 secunde.

Principala preocupare a Facebook din ultima perioadă a fost lupta cu fake news pe rețeaua socială, mai ales că în Statele Unite ale Americii au fost alegeri pentru Camera Reprezentanților și Senat.

Reprezentanții companiei au anunțat, cu o zi înainte de alegeri, că au blocat circa 30 de conturi pe Facebook precum și 85 de conturi pe rețeaua de sharing Instaram, pe care o deține.

„În cadrul eforturilor noastre pentru a împiedica ingerinţele pe Facebook în timpul alegerilor, suntem în contact permanent cu autorităţile însărcinate cu aplicarea legii, cu experţii externi şi cu alte companii din întreaga lume.

Duminică dimineaţă, autorităţile însărcinate cu aplicarea legii ne-au contactat pe tema unor activităţi pe care le-au descoperit recent şi care, în opinia lor, ar putea avea legături cu entităţi străine”, informează Facebook printr-un comunicat de presă.

FOTO: Digitalpfade/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here