Facebook face schimbări importante pe grupuri. Unele vor fi șterse

0
807
FOTO: LoboStudioHamburg/Pixabay.com
FOTO: LoboStudioHamburg/Pixabay.com

Facebook va începe să implementeze câteva schimbări care vizează grupurile de pe rețeaua de socializare. Atunci când un grup încalcă regulile, în secțiunea de recomandări va deveni mai puțin vizibil. De asemenea, cei care vor să intre într-un grup care a încălcat regulile Facebook, vor fi anunțati în această privință, pentru a lua o decizie informată înainte de a se alătura.

Grupurile și membrii care încalcă regulile Facebook vor fi din ce în ce mai puțin vizibili. De asemenea, dacă sunt încălcări grave, grupurile și persoanele vor fi șterse direct, fără a mai fi luate măsuri graduale.

Atunci când grupul respectiv are un număr substanțial de membri care au încălcat politicile Facebook sau au făcut parte din alte grupuri care au fost eliminate pentru încălcarea regulilor, platforma va cere administratorilor și moderatorilor să aprobe temporar toate postările.

Cineva care a încălcat în mod repetat regulile, nu va putea să posteze sau să comenteze pentru o perioadă de timp în niciun grup. De asemenea, nu va putea invita alte persoane în niciun alt grup și nu va putea crea unele noi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here