Elon Musk le-a cerut angajaților să vină la birou: „Vom presupune că ai demisionat

0
586
FOTO: Maurizio Pesce/Wikimedia Commons
FOTO: Maurizio Pesce/Wikimedia Commons

„Dacă nu vii, vom presupune că ai demisionat”, e unul dintre mesajele pe care Elon Musk, directorul executiv al Tesla, l-ar fi trimis angajaților într-un document intern.

„Toată lumea de la Tesla trebuie să petreacă cel puțin 40 de ore la birou pe săptămână”, se mai arată în email.

De asemenea, Musk ar “revizui și aproba” orice caz în care unul dintre angajați nu a putut întruni numărul minim de ore lucrate de la birou, din motive legitime. 

Tesla se alătură unui val de companii care impun angajaților să se întoarcă la birou. În timp ce unele companii le oferă angajaților posibilitatea să aleagă dacă lucrează de acasă sau nu, altele, inclusiv Google, mizează mai degrabă pe interacțiunile dintre colegi, care ar fi mai eficiente.

În luna martie, directorul general al Twitter, Parag Agrawal, a scris pe rețeaua socială că birourile Twitter se vor redeschide, dar că angajații ar putea în continuare să lucreze de acasă dacă își doresc acest lucru.

“Oriunde vă simțiți cel mai productiv și creativ este locul unde veți lucra și asta include lucrul de acasă cu normă întreagă pentru totdeauna”, a spus atunci Agrawal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here