DeWalt, carcasa de iPhone cu ruletă

0
2303

Designerii și producătorii de accesorii pentru gadgeturi au început să se orienteze din ce în ce mai mult spre zona meseriașilor. Din această categorie, cel mai nou accesoriu este o carcasă pentru iPhone care are încorporată și o ruletă.

Cei care au conceput-o, designerii de la Psychic Factory, spun că această carcasă va avea și rolul de a proteja smartphone-ul la șocuri. Firma care va produce carcasele este DeWalt, o companie din domeniul construcțiilor care produce utilaje și unelte.

O altă companie, CAT, cunoscută mai mult pentru utilajele din domeniul construcțiilor, a intrat și  pe piața de gadgeturi. Și pentru că face echipamente de protecție, s-a gândit că ar fi bine să producă și un smartphone rezistent, pentru cei care au meserii ceva mai dure.

Așa a apărut telefonul CAT B15, „construit să reziste în condiții extreme, în cele mai grele situații la care nici măcar nu te-ai gândit”. Carcasa este construită dintr-o combinație de aluminiu și cauciuc, iar telefonul e rezistent la o cădere de până la 2 metri.

Rezistă până la jumătate de oră în apă adâncă de până la 1 metru și îl poți utiliza la temperaturi între -15 grade Celsius și 50 de grade Celsius.

În ceea ce privește partea tehnică, smartphone-ul CAT B15 funcționează cu sistem de operare Android, versiunea Jelly Bean, are un ecran de 4 inci, un procesor dual-core de 1GHz Cortex A9, o memorie RAM de 512MB și o cameră de 5 megapixeli.

Telefonul costă în jur de 400 de euro, prețul fiind atât de mare probabil din cauza carcasei rezistente, deoarece dotările tehnice nu-l ajută să intre în categoria smartphone-urilor de ultimă generație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here