Dacia electrică va avea un motor mai puternic

0
344
Dacia Spring Extreme
Dacia Spring Extreme

Dacia a anunțat lansarea versiunii „Extreme” a mașinii electrice Spring. Acest nou automobil va avea un motor de 65 CP/48 kW. Asta înseamnă că va fi cu aproape 50% mai puternică decât versiunea „Essential”. Autonomia va fi de 220 de kilometri, iar prețul de pornire este de 22.450 de euro. Prețul va fi mult mai mic dacă cei care cumpără această mașină iau în calcul și subvențiile Rabla Plus.

Motorul de 45 CP/33 kW va fi în continuare disponibil pe nivelul de echipare Essential, la care prețurile pornesc de la 20.800 de euro.

„Odată cu lansarea versiunii Extreme, Dacia inaugurează noul motor ELECTRIC 65 (65 CP/48 kW). Disponibilă doar pe acest nivel de echipare, noua motorizare, asociată cu un nou reductor specific, oferă accelerații și reprize mai energice pe o plajă de utilizare extinsă”, spun cei de la Dacia.

Noua versiune Extreme vine cu o nouă culoare de caroserie, Slate Blue. De asemenea, sunt elemente noi de design. Oglinzile retrovizoare sunt vopsite în culoarea Copper Brows. Aceeași nuanță se regăsește și pe barele de pe pavilion, pe ornamentele de sub blocurile optice, pe capacile roților și pe lotipul Dacia de pe hayon.

De asemenea, ușile din față sunt decorate cun stripping care amintește de elementul distinctiv al modelului Duster amplasat între uși și aripile din față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here