Cum ar putea arăta viitorul Samsung Galaxy S7 – VIDEO

0
1612
Concept Samsung Galaxy S7
Concept Samsung Galaxy S7

Designerul Jermaine Smit a realizat un concept al viitorului Samsung Galaxy S7, pe baza informațiilor și imaginilor care au apărut până acum pe surse în presa de specialitate. Evident, oficialii de la Samsung nu au confirmat niciuna dintre informațiile de până acum și ca de fiecare dată, vor ca viitorul smartphone să fie o surpriză.

Viitorul Samsung Galaxy S7 ar putea avea un ecran de 5,1 inci, cu un display quad HD, la o rezoluție de 2560 X 1440 de pixeli. Procesorul ar putea fi un Exynos 8990 sau un Snapdragon 820. În ceea ce privește memoria RAM, aceasta ar putea fi de 4GB.

Sistemul de operare va fi cea mai nouă versiune de Android, 6.0 Marshmallow. Camera pentru convorbirile video ar putea avea 5 megapixeli, iar camera principala ar putea fi de 12 megapixeli, cu un senzor Britecell, patentat de Samsung.

În ultima vremea s-a mai vehiculat și că Samsung ar putea pune pe viitoarele smartphone din seria Galaxy, S7 și S7 Edge, două baterii de capacitate mare, de până la 3600 mAh. Există și informații care spun că telefoanele Galaxy S7 ar putea fi și rezistente la apă, iar Samsung ar putea adăuga și porturi pentru carduri microSD.

Iată cum ar putea Galaxy S7:

Iată cum ar putea arăta Galaxy S7 Edge:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here