Cum ar putea arăta viitorul Samsung Galaxy S7 Edge – VIDEO

0
1661
Concept Samsung Galaxy S7 Edge, realizat de Jermaine Smit
Concept Samsung Galaxy S7 Edge, realizat de Jermaine Smit

O nouă generație de smartphone-uri din seria Galaxy este așteptată chiar de la începutul anului viitor. De obicei, cei de la Samsung își lansează noile smartphone-uri de top în primăvară, însă sunt tot mai multe zvonuri că noul Galaxy S7 va fi prezentat în luna ianuarie.

Designerul Jermaine Smit a creat un clip în care prezintă cum crede el că va arăta viitorul Galaxy S7 Edge. Acesta crede că liniile design-ului vor fi păstrate, iar ecranul va fi curbat la marginile laterale.

În ceea ce privește noutățile pe care le-ar aduce viitorul Galaxy S7, cele mai multe informații, însă neconfirmate, arată că viitorul smartphone de top ar putea avea un senzor care e capabil să stabilească intensitatea unei apăsări pe touchscreen. De asemenea, Samsung Galaxy S7 ar putea avea și un scanner al irisului, pentru aplicații de siguranță ale telefonului.

Potrivit altor surse, există și posibilitatea să apară o versiune cu ecran 4K Ultra HD.Memoria RAM ar putea fi de 4GB, iar în ceea ce privește capacitatea de stocare, ca și până acum, ar putea apărea trei modele: de 32GB, 64GB și de 128GB, fără card de memorie.

În ceea ce privește camera, nu se știu prea multe detalii despre numărul de pixeli pe care l-ar putea avea cea instalată pe viitorul Galaxy S7, însă se așteaptă o îmbunătățire a senzorului. De asemenea, camera din față, folosită pentru video telefonie și selfie ar putea avea 8 megapixeli.

Iată cum vede viitorul Samsung Galaxy S7 Jermaine Smit:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here