Ce funcții noi ar putea avea viitorul Samsung Galaxy S7

0
1670
Samsung Galaxy S6 Edge

E sigur faptul că specialiștii de la Samsung lucrează de mai multă vreme la viitorul smartphone din seria Galaxy. Potrivit unor surse citate de site-urile de tehnologie de peste Ocean, viitorul Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat mai devreme decât de obicei.

Dacă cei de la Samsung preferau să-și lanseze smartphone-urile în primăvară, de data aceasta, pentru Galaxy S7, s-ar fi ales chiar luna ianuarie. Dar deocamdată nu există nicio confirmare din partea celor de la Samsung.

Din câte se pare, viitorul Samsung Galaxy S7 ar putea avea un senzor care e capabil să stabilească intensitatea unei apăsări pe touchscreen. De asemenea, Samsung Galaxy S7 ar putea avea și un scanner al irisului, pentru aplicații de siguranță ale telefonului.

Potrivit altor surse, ecranul ar putea fi de 5,2 inci, cu o rezoluție de 2560 X 1440 de pixeli. Există și posibilitatea să apară o versiune cu ecran 4K Ultra HD.

Memoria RAM ar putea fi de 4GB, iar în ceea ce privește capacitatea de stocare, ca și până acum, ar putea apărea trei modele: de 32GB, 64GB și de 128GB, fără card de memorie.

În ceea ce privește camera, nu se știu prea multe detalii despre numărul de pixeli pe care l-ar putea avea cea instalată pe viitorul Galaxy S7, însă se așteaptă o îmbunătățire a senzorului. De asemenea, camera din față, folosită pentru video telefonie și selfie ar putea avea 8 megapixeli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here