Carcasa care face ca telefonul să se lipească de orice

0
1465

Smartphone-ul e peste cu tot cu noi. Și nu neapărat pentru că are banala funcție care te ajută să comunici cu ceilalți, ci și pentru că îți dă acces la sutele de mii de aplicații sau poți naviga pe internet.

Telefonul inteligent e GPS pe bordul mașinii, e carte de bucate, e-reader sau chiar oglindă atunci când ai nevoie să-ți faci repede freza sau să mai retușezi machiajul.

Un producător de accesorii pentru gadgeturi s-a gândit că ar fi și mai util dacă n-ai avea grija suporturilor, iar telefonul tău pur și simplu s-ar lipi de bordul mașinii sau ar sta ca Spiderman pe faianța din bucătărie ca să-ți poți citi rețetele fără să-l rătăcești printre oale și să-ți iasă vreo ciorbă de iPhone.

De asemenea, ar fi foarte interesant să se lipsească și de un perete și să nu-l mai ții în mână până faci crampe musculare atunci când porți o conversație video.

Așa au apărut carcasele Salutoo Skins, confecționate dintr-un material cu proprietăți adezive și care seamănă foarte mult cu cele din gel. După ce ai băgat telefonul în această carcasă îl poți lipi pe orice suprafață uscată plată.

Cei care au făcut Salutoo Skins spun că nu se lipește de piele, nu lasă reziduri pe față sau suprafața de contact. Iar în ceea ce privește dezlipirea, aceasta se face ușor, fără să fie nevoie de o daltă cu un ciocan. Acest accesoriu este deocamdată doar pentru iPhone și costă în jur de 20 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here