Canon a lansat noi modele de imprimante cu recipiente de cerneală

0
2261
Canon Pixma G2510
Canon Pixma G2510

Canon anunţă lansarea noii sale colecţii de imprimante cu recipiente de cerneală reîncărcabile, modelele succesoare ale modelelor actuale din seria Canon PIXMA G. Foarte eficiente, uşor de utilizat şi compacte, imprimantele din seria PIXMA G se adresează celor care îşi doresc o imprimantă pentru volum mare, cu cost pe pagină mic, productivă, pentru acasă, pentru birouri şi pentru medii de lucru în spaţii reduse.

Proiectată pentru acasă, pentru lucrul la domiciliu şi pentru birouri în spaţii restrânse, seria PIXMA G a fost creată pentru a creşte productivitatea. Păstrând reduse costurile de utilizare şi oferind mai multe imprimări, seria PIXMA G asigură comoditate şi eficienţă şi poate îndeplini orice cerinţă de imprimare.

Caracteristici principale

Principala caracteristică pe care se bazează toată gama este randamentul înalt de pagină, permiţând utilizatorilor să imprime până la 6.000 de pagini cu cerneală neagră sau până la 7.000 de pagini folosind cernelurile color , adică puteţi imprima mai multe pagini fără a schimba cartuşele şi având un cost per pagină redus.

Setarea PORNIRE/OPRIRE AUTOMATĂ vă ajută să economisiţi energie atunci când nu folosiţi imprimanta.
Imprimări de calitate deosebită, cu cerneală neagră originală pe bază de pigment ce oferă texte clare şi citeţe şi cerneluri pe bază de vopsea pentru imagini în culori vibrante; toate modelele incluse în această serie pot realiza fotografii fără margini, cu dimensiuni de până la A4

Design & Tehnologie

Noile imprimante din seria PIXMA G au fost create ţinându-se cont în primul rând de productivitate şi design; imprimanta este dotată cu recipiente de cerneală orientate frontal, aşadar veţi putea verifica foarte uşor nivelul de cerneală rămasă iar recipientele de cerneală cu design robust reduc riscul de vărsare sau scurgere şi permit instalarea rapidă datorită tehnologiei încorporate a imprimantei.

Uşor de instalat şi simplu de utilizat, modelele din seria PIXMA G oferă imprimări mai bune pe hârtie simplă pentru materiale imprimate de înaltă calitate, cu care orice client se va putea mândri. PIXMA G2510 şi PIXMA G3510 sunt dotate şi cu un nou ecran LCD mono segment, de 1,2”, în timp ce modelul PIXMA G4510 beneficiază de un ecran LCD mono cu 2 linii. Ecranele uşor de folosit facilitează copierea, verificarea conectivităţii Wi-Fi şi depanarea, astfel încât să vă petreceţi timpul cât mai eficient la locul de muncă.

Dotate cu sistem cu cap de imprimare FINE, noile imprimante au fost făcute să fie durabile şi să producă un volum mare de imprimare, aşadar vă puteţi baza pe seria PIXMA G atunci când imprimaţi o mulţime de documente pentru toate întâlnirile importante. Tehnologia cu tub ermetic pentru cerneală pentru imprimare omogenă vă dă siguranţa că fiecare pagină imprimată este la fel de bună ca cea anterioară.

Conectivitate

Ambele modele PIXMA G4510 şi PIXMA G3510 beneficiază de tehnologie Wi-Fi, permiţând utilizatorilor să imprime wireless cu ajutorul unui laptop/PC sau al unui dispozitiv inteligent. Folosiţi aplicaţia Canon PRINT pentru imprimare, scanare şi copiere dar şi pentru întreţinerea imprimantei. Puteţi accesa PIXMA Cloud Link cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT pentru a imprima fotografii şi documente de la distanţă din servicii de cloud precum Facebook, GoogleDrive, Dropbox, Instagram şi altele.

Ambele modele sunt compatibile cu Mopria pe Android, aşa că puteţi imprima fără a mai avea nevoie să descărcaţi alte aplicaţii suplimentare. PIXMA G4510 este compatibilă cu Apple AirPrint care permite imprimarea directă de pe dispozitivele iOS compatibile.

PIXMA G4510 şi PIXMA G3510 permite utilizatorilor să folosească simultan şi conexiune Wi-Fi convenţională prin router şi conexiune fără a avea acces la un router, folosind Wireless Direct sau Modul de Punct de Acces, conectând astfel foarte simplu un dispozitiv inteligent la o imprimantă.

Imprimare foto

Utilizatorii pot imprima acum fotografii în format 4 x 6” în doar 60 de secunde şi pot selecta dintr-o serie de şabloane cu ajutorul My Image Garden. Folosiţi software-ul şi fiţi creativi cu fotografiile dumneavoastră şi imprimaţi-vă proiectele folosind propriile dumneavoastră imagini.

Alimentarea cu hârtie din spatele imprimantei este capabil să includă până la 100 de coli de hârtie simplă permite o trecere lină a hârtiei pentru o gamă largă de suporturi, inclusiv hârtie foto lucioasă Pătrată (5×5”).

Fiţi creativi

Aveţi la dispoziţie o serie de platforme creative pentru a valorifica potenţialul imprimantei dumneavoastră:

Programul PosterArtist Lite permite utilizatorilor să creeze şi să imprime afişe şi broşuri superbe în orice domeniu. Experimentaţi cu ajutorul aplicaţiei Canon Message In Print trimiţând mesaje invizibile prietenilor şi familiei la imprimarea fotografiilorcu imprimantele PIXMA G3510 şi PIXMA G4510. Adăugaţi animaţii, URL-uri sau text la fotografie, pe care să le descifreze destinatarul atunci când foloseşte aplicaţia Message In Print

Organizaţi-vă fotografiile, creaţi colaje sau calendare personalizate şi felicitări pentru cei dragi folosind platforma online My Image Garden – compatibilă cu toate imprimantele din seria PIXMA G cu aplicaţii precum aranjare pentru imprimare foto şi Full HD Movie Print

Imprimaţi materiale pentru lucrul manual de pe platforma web gratuită Canon Creative Park care le permite utilizatorilor să imprime numeroase decupaje de modele 3D, felicitări, rame, măşti şi altele

Copiere avantajoasă

Faceţi copii ale documentelor pe hârtie prin simpla atingere a unui buton. Pur şi simplu fotografiaţi orice document cu ajutorul funcţiei Smartphone Capture and Copy din aplicaţia Canon PRINT şi transformaţi-o într-un PDF pe care îl puteţi salva, partaja sau imprima; ideal pentru lucrul la distanţă.

Faceţi copii ale documentelor de identitate cu două feţe cu ajutorul modelului PIXMA G4510, pentru călătorii în străinătate sau pentru uz personal. Modul simplu de utilizare vă permite să scanaţi documentul faţă-verso şi să imprimaţi ambele părţi pe aceeaşi pagină.

Design comod

Concepută pentru lucrul de acasă şi pentru birouri, seria compactă PIXMA G a fost gândită pentru economisirea spaţiului dar şi pentru optimizare în ceea ce priveşte calitatea şi cantitatea. Amplasarea frontală a recipientelor de cerneală vă ajută să monitorizaţi mai uşor nivelurile de cerneală astfel încât să puteţi face întotdeauna faţă cererii.

Puteţi face copii prin simpla atingere a unui buton atunci când alegeţi modelul PIXMA G2510 sau modelul PIXMA G3510 cu ecran LCD încorporat de 1,2”. De asemenea, modelul PIXMA G4510 este dotat cu un ecran LCD cu două linii cu ajutorul căruia utilizatorii pot face setările iniţiale, pot regla conexiunea Wi-Fi şi pot face depanări.

Noua seria PIXMA G oferă întreprinderilor mici şi birourilor de acasă soluţii de imprimare la costuri eficiente, crescând productivitatea şi facilitând flexibilitatea la locul de muncă. Noile imprimante garantează imprimări trainice, de durată, fie că este vorba de fotografii în culori intense sau de documente cu un finisaj profesional.

Canon Pixma G4510
Canon Pixma G4510

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here