Aplicația Uber Eats se închide în România

0
929
FOTO: postcardtrip/Pixabay.com
FOTO: postcardtrip/Pixabay.com

Grupul Uber anunță că serviciul Eats nu va mai fi disponibil în Cehia, Egipt, Honduras, Arabia Saudită, Uruguay, Ucraina și România.

În același timp, în țările acestea, inclusiv România, român neschimbate operațiunile care se referă la serviciile de transport.

În schimb, Uber Eats nu va mai fi disponibil începând cu 3 iunie.

„Am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România începând cu luna iunie. Această hotărâre vine în continuarea strategiei noastre de a ne concentra energia și resursele în piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global”, au transmis reprezentanții Uber Eats într-un comunicat de presă.

Compania arată că decizia de a închide Uber Eats se bazează pe o analiză detaliată a rezultatelor de business într-o piață competitivă pentru livrarea de mâncare și va permite redirecționarea resurselor către alte piețe din Europa și din lume.

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare care folosește aceeași tehnologie ca aplicația Uber. Potrivit reprezentanților companiei, are parteneriat cu peste 80.000 de restaurante din peste 500 de orașe din întreaga lume. Aplicația era disponibilă în București, Timișoara și Iași.

În România, printre cei mai mari concurenți pentru Uber Eats sunt Takeaway și FoodPanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here