WhatsApp va avea funcție de corectare a mesajelor trimise

0
592
FOTO: HeikoAL/Pixabay.com
FOTO: HeikoAL/Pixabay.com

WhatsApp va oferi posibilitatea utilizatorilor să-și poată corecta mesajele pe care le-au trimis. Se vor putea edita de la mesaje până la informații greșite. Această funcție există deja pe aplicația Telegram, cel mai puternic concurent pentru aplicația de mesagerie deținută de compania Meta.

Potrivit unor informații, WhatsApp ar fi început să lucreze la această funcție în urmă cu cinci ani, au abandonat-o și au decis să o reintegreze.

Deocamdată nu a fost anunțat momentul în care această nouă opțiune va fi disponibilă. Există informații și că, la fel ca în cazul editării postărilor sau comentariilor pe Facebook, WhatsApp să afișeze și un istoric al modificărilor care s-au făcut pe anumite mesaje trimise în aplicație de mesagerie.

De asemenea, au mai apărut informații și că, în următoarele actualizări, WhatsApp va oferi suport pentru partajarea de fișieri mari, de până la 2GB la mai mulți utilizatori. Va fi și un pas suplimentar de securizare. Mai exact, atunci când încerci să te loghezi pe un telefon diferit vei avea nevoie și de un cod extra de verificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here