DeWalt, carcasa de iPhone cu ruletă

Now Reading
DeWalt, carcasa de iPhone cu ruletă

Designerii și producătorii de accesorii pentru gadgeturi au început să se orienteze din ce în ce mai mult spre zona meseriașilor. Din această categorie, cel mai nou accesoriu este o carcasă pentru iPhone care are încorporată și o ruletă.

Cei care au conceput-o, designerii de la Psychic Factory, spun că această carcasă va avea și rolul de a proteja smartphone-ul la șocuri. Firma care va produce carcasele este DeWalt, o companie din domeniul construcțiilor care produce utilaje și unelte.

O altă companie, CAT, cunoscută mai mult pentru utilajele din domeniul construcțiilor, a intrat și  pe piața de gadgeturi. Și pentru că face echipamente de protecție, s-a gândit că ar fi bine să producă și un smartphone rezistent, pentru cei care au meserii ceva mai dure.

Așa a apărut telefonul CAT B15, „construit să reziste în condiții extreme, în cele mai grele situații la care nici măcar nu te-ai gândit”. Carcasa este construită dintr-o combinație de aluminiu și cauciuc, iar telefonul e rezistent la o cădere de până la 2 metri.

Rezistă până la jumătate de oră în apă adâncă de până la 1 metru și îl poți utiliza la temperaturi între -15 grade Celsius și 50 de grade Celsius.

În ceea ce privește partea tehnică, smartphone-ul CAT B15 funcționează cu sistem de operare Android, versiunea Jelly Bean, are un ecran de 4 inci, un procesor dual-core de 1GHz Cortex A9, o memorie RAM de 512MB și o cameră de 5 megapixeli.

Telefonul costă în jur de 400 de euro, prețul fiind atât de mare probabil din cauza carcasei rezistente, deoarece dotările tehnice nu-l ajută să intre în categoria smartphone-urilor de ultimă generație.

About The Author
Ionuț Fantaziu
Ionuț Fantaziu
Comments
Leave a response

Leave a Response